Torna la sèrie d'articles "Introducció al desenvolupament d'aplicacions per a PalmOS"



Després d'un temps d'aturada, el proper dimarts dia 11 continuarem publicant a PalmCAT la sèrie d'articles dedicats a exposar les tècniques i recursos que tenim per crear aplicacions per Palm OS.

Junt amb els nous capítols també aprofitarem per revisar i actualitzar alguns dels temes que ja s'havien comentat doncs des del començament de la sèrie, fins ara hi ha hagut significatives novetats en el camp del desenvolupament per Palm OS. L'inici de la sèrie va coincidir amb la versió beta del PODS, que a hores d'ara ja és una versió de producció. També hem vist néixer nous ports de llenguatges com l'iziBasic i l'arribada dels emuladors de Tungsten T5 i Treo 650, entre altres novetats, per tant en els propers capítols tenim moltes coses interessants a comentar.

En l'últim capítol, que es va publicar el dijous 7 d'octubre del 2004, parlàvem de les icones de les aplicacions i estàvem al mig de la creació d'un conversor d'euros/ptes Escrit en C. Continuarem des d'aquí enllestint aquesta aplicació, mentrestant aquí teniu un índex del publicat fins el moment, son els primers nou capítols, el dimarts vinent la sèrie continuarà amb la publicació del capítol 10, i cada dimarts un nou capítol fins arribar als quinze que formen tota la sèrie.

Capítol 1. Conceptes de la programació per a Palm OS
Capítol 2. Dos conceptes de desenvolupament d'aplicacions
Capítol 3. Requisits a l'hora de crear aplicacions per a dispositius Palm OS
Capítol 4. Programació basada en interfície d'usuari i events
Capítol 5. Gestionant els events
Capítol 6. Crear una aplicació PalmOS.
Capítol 7. El fitxer de recursos
Capítol 8. Els menús i altres recursos
Capítol 9. Les icones

Anterior: Introducció al desenvolupament d'aplicacions per a Palm OS (9a part).

Notícies relacionades: Secció setmanal ajornada sine die

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Bon Nadal i feliç 2006

Ens hem traslladat a palmcat.tiddlyspot.com