Quines són les linies de treball de PalmCAT


Les línies de treball de PalmCAT són:

1) Adaptació de programari de butxaca lliure al català - és la nostra primera línia de treball i per la que sóm més coneguts.

2) Adaptació a totes les plataformes de butxaca, de continguts lliures que ja es troben en català - Aquesta és una línia de treball en la que hem fet força esforços, tot i que no és tan coneguda. Si se'ns cedeixen o comuniquen continguts lliures en català, PalmCAT els adapta a les plataformes de butxaca.

3) Informem de l'oportunitat que les plataformes de butxaca representen pel català - El català no va arribar mai als grans ordinadors que van precedir als ordinadors personals, i va arribar tard i malament a aquests darrers, però encara està a temps d'agafar el tren dels ordinadors de butxaca, que ens envairan ens els propers anys. és la gran oportunitat del català.

4) Posem en coneixement dels programadors d'aplicacions les eines lliures per a la plataforma Palm - Una nova línia de treball, per la que estem intenten contactar amb estudiants i joves programadors.

Si voleu més informació sobre qualsevol de les línies de treball, envieu-nos un missatge o afegiu un comentari al nostre fòrum.

Següent: Primer aniversari de PalmCAT
Anterior: PalmCAT cerca programadors d'aplicacions de butxaca

Notícies relacionades:
Memòria de les línies de treball de PalmCAT
Primer aniversari de PalmCAT
PalmCAT cerca programadors d'aplicacions de butxaca
PalmCAT arriba a les dues-centes descàrregues!

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Ens hem traslladat a palmcat.tiddlyspot.com

Conversió de text a parla en català