Primer aniversari de PalmCAT


L'11 de maig del 2003 va néixer PalmCAT amb una simple notícia, que es titulava "Avui comença tot", amb la icona de la pel·lícula amb aquest títol, que es pot consultar.
A l'agost vam adoptar el nom de PalmCAT i una Notícia de Vilaweb ens portava un munt d'enllaços.

Al principi, publicàvem el programari als llocs web dels propis autors dels programes que adaptaven, però diverses raons pràctiques ens impulsaren a obrir una pàgina de baixada. Poc desprès compràvem el domini PalmCAT org

Avui, dotze col·laboradors de PalmCAT adapten, tradueixen, corregeixen i gestionen els continguts per a informàtica de butxaca en català. A més, estem renovant el nostre espai web per oferir molta més participació i interactivitats als usuaris.

En la actualitat, PalmCAT org ofereix 25 aplicacions i 22 continguts lliures per a ordinadors de butxaca, d'entre els quals hi ha dos lectors de llibres, un navegador sense connexió, una base de dades, una agenda, un diccionari català-anglès i una novel·la.

Sobre el nostre nom
Des del primer moment, PalmCAT s'ha marcat com a objectiu la informàtica de butxaca en general, i no només per a la plataforma PalmOne.
Quan vam veure que convenia donar un nom a la nostra iniciativa, vam considerar diverses possibilitats. Vam descartar PDACAT, per que en català els PDAs es diuen ordinadors de butxaca, i no se'ns va acudir cap altre opció que fos curta i reflectís els nostres continguts i objectius.
Amb les perspectives d'un nou domini exclusivament català, tornem a pensar sobre un possible canvi de nom i tots els internautes poden participar en la seva gestació.
Agrairem que envieu les vostres suggerències a l'adreça info ARROBA palmcat org. (Obsolet)


Següent: PalmCAT a PalmSource
Anterior: Quines són les línies de treball de PalmCAT

Notícies relacionades:
PalmCAT al teu mòbil
Quines són les lnies de treball de PalmCAT?
PalmCAT cerca programadors d'aplicacions de butxaca
PalmCAT arriba a les dues-centes descàrregues!
Avui comença tot

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Ens hem traslladat a palmcat.tiddlyspot.com

Conversió de text a parla en català