Ja tenim el Plucker viewer en català


Categoria:

El format Plucker és el format de llibres de butxaca que es pot llegir amb més plataformes diferents (Palm, Windows, Unix; Pocket PC via Vade Mecum, Zaurus via OpieReader) i de fet un del més utilitzats al Projecte Gutenberg i a Memoware.

Resulta molt adeqüat per a la visualització de llibres de butxaca ja que permet tipus de lletra normal, petit, molt petit i i de l'usuari, color, enllaços entre pàgines, categories i moltes opcions que fan la lectura més agradable en una pantalla de reduides dimensions.

Plucker és un navegador sense connexió a internet (offline) i visualitzador de llibres, format per dos components: el Visualitzador, a l'ordinador de butxaca, que no cal que tingui connexió a internet, i l'Escriptori, a l'ordinador de taula connectat a internet.

L'Escriptori Plucker (Desktop) ve amb eines, scripts i conductes per a Unix, Linux, Windows i Mac OSX, que permeten decidir exactament quins components de les pàgines es baixen al dispositiu de butxaca. Llavors aquestes pàgines es processen, comprimeixen i envien al dispositiu de butxaca a on es poden veure amb el Visualitzador Plucker.

Visualitzador Plucker per a PalmOS
plucker viewer
Descripció:
Plucker viewer és l'aplicació per al dispositiu de butxaca (l'arxiu .prc) és l'aplicació (interfície) que heu d'instal·lar per poder veure els continguts Plucker.

Si ja teniu documents en format Plucker (en podeu trobar a les seccions de llibres i documents de PalmCAT), és tot el que us cal. Si voleu crear els vostres propis continguts, us caldrà instal·lar el paquet que conté els components del distiller, com ara l'Escriptori Plucker (Desktop) (Ja disponible en català a PalmCAT).

Hi ha dues versions, alta resolució, per a dispositius que admeten una resolució de 320x480 píxels i baixa resolució, per dispositius que admeten una resolució de 160x160 píxels.

Prestacions:

Tipus de lletra normal, petit, molt petit i de l'usuari, color, enllaços entre pàgines, categories i moltes opcions.
Permet resolucions fins a 320x320 (amb la versió d'alta resolució)

Categories (Technorati):
Sistema Operatiu: PalmOS 2.0.3 o posterior
Llicència: Programari lliure
Mida: 310kB (zip)
Autor: Plucker Team
baixar Baixar

El Manual en anglés està contingut al propi arxiu de la distribució.

Següent : PalmCAT presenta un nou joc per a ordinadors de butxaca
Anterior: PalmCAT presenta A5, la primera aplicació de butxaca d'alta resolució en català

Notícies relacionades:
Nova versió de Plucker d'alta resolució
Escriptori Plucker per a Windows 1.6.2.0 en català
Programari d'alta resolució 320x480

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Ens hem traslladat a palmcat.tiddlyspot.com

Conversió de text a parla en català