PalmSource tria PalmCAT com a Palm Powered Expert Guide

Categoria: PalmCAT
Ens complau comunicar que PalmCAT ha estat triada per PalmSource per a escriure i mantenir una Palm Powered Expert Guide sobre la localització de programari per a ordinadors de butxaca.

Les Guies d'Experts són unes pàgines promogudes per PalmSource escrites per experts de cada especialitat. Que PalmSource ens hagi triat és per nosaltres a més d'un honor una oportunitat per promocionar la nostra tasca, relacionar-nos amb altres experts i enriquir-nos amb aquesta experiència.

Actualitzat el 20 de gener del 2004 a les 10:50 hores

La plataforma Palm (Palm Powered systems) compta actualment amb més de 40 dispositius diferents i més de 21.000 programaris que permeten fer gairebé qualsevol tasca amb un dispostiu de butxaca o un smartphone (telèfon inteligent?), però encara la majoria de la gent es pensa que es tracta d'una simple agenda de butxaca. I de fet la majoria de la gent que conec que la fa servir al nostre país - i en conec força - la fa servir com agenda i poca cosa més. La gama de dispositius va des de rellotges de pulsera fins a aparells de mesura especialitzats, passant per cònsoles de joc, telèfons inteligents i gps: Productes.

Per això, PalmSource, la companyia que desenvolupa els sistemes operatius per a dispositius Palm - que fa poc es va separar de Pa1mOne, la companyia que ara desenvolupa el maquinari - ha dissenyat el programa Palm Powered Expert Guides. D'aquesta manera ha triat 39 experts de diferents àmbits per a crear unes pàgines que pretenen orientar als usuaris. La separació s'ha fet per garantir l'independència de tots els fabricants de maquinari, que inclouen marques tan prestigioses, com Sony o Samsung: Productes.

Estàn dividides en tres grups: Què t'interessa (19 guies), Quina ús la teva professió (9 guies) i Quina és la teva tasca (11 guies).

A canvi PalmSource ofereix unes petites compensacions en la compra de material amb empreses del grup, ens convida al congrés mundial - només l'entrada - a Boston i escolta molt especialment les nostres opinions i sugerències un a fòrum especific i tancat.

Per nosaltres és d'alguna manera, el reconeixement a la tasca que venim fent en aquest darrers anys per la informàtica de butxaca.

Més informació sobre el seu funcionament i creació a aquesta adreça: Participar

Fins ara PalmSource ha concentrat els seus esforços en el programari en llengua anglesa i en quatre llengues més. Alemany, Francés, Italià i Castellà. Domina el mercat americà i l'europeu d'aquests sector, tot i que ha entès que per a subsistir en el mercat europeu davant de la seriosa amenaça de Redmond ha de guanyar la batalla de les llengües europees. I això és el que interessa a PalmCAT, ja que un dels nostres objectius és aconseguir un sistema operatiu de butxaca en català. El tema que ens han proposat per a la guia, del que encara estem acordant els detalls, és la promoció de programari en llengües regionals.

No dubteu en fer-nos tots els sugeriments i ofertes de col·laboració per participar en aquesta emocionant experiència.

Aprofitem l'ocasió per a recomanar-vos la visita a aquestes pàgines, una selecta tria de consells i experiències sobre els ordinadors de butxaca Palm.

Següent: PalmCAT a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya
Anterior: PalmCAT cerca traductors i correctors d'aplicacions

Notícies relacionades: PalmCAT a PalmSource

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Bon Nadal i feliç 2006

Conversió de text a parla en català